loti normali, man no alus sudigi nekad nav bijis, vot no dzina ''kristofs'' bija vienkarsi pipec.
Nu nezinu gan, parasti pēc jāņiem vienmēr ir sūdīgi. Pēc 10+ bundžām otrajā dienā būs vēl sūdīgāk nekā pēc kautkāda šņabja.
šī gada Jāņos bija tas mēslu Aldaris. To nekad mūžā vairs. Tāda poha bij, ka gribējās ielīst bedrē un nekāpt ārā. Bet ir vēl bijusi viena trakāka pohiņa no alus... Tas bija pēc kkādiem desmit vai padsmit, pats nezinu. Vēders dīvaini jutās, nekas cits.
Pārējās reizes aliņus var mierīgi lakt. Nākamajā dienā vienīgi varbūt biš pāris stundas vēders kko liks manīt par savu eksistenci un no paša rīta neliels tuksnesis. nothin more.
Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
F12 wrote:
loti normali, man no alus sudigi nekad nav bijis, vot no dzina ''kristofs'' bija vienkarsi pipec.
Nu nezinu gan, parasti pēc jāņiem vienmēr ir sūdīgi. Pēc 10+ bundžām otrajā dienā būs vēl sūdīgāk nekā pēc kautkāda šņabja.
šī gada Jāņos bija tas mēslu Aldaris. To nekad mūžā vairs. Tāda poha bij, ka gribējās ielīst bedrē un nekāpt ārā. Bet ir vēl bijusi viena trakāka pohiņa no alus... Tas bija pēc kkādiem desmit vai padsmit, pats nezinu. Vēders dīvaini jutās, nekas cits.
Pārējās reizes aliņus var mierīgi lakt. Nākamajā dienā vienīgi varbūt biš pāris stundas vēders kko liks manīt par savu eksistenci un no paša rīta neliels tuksnesis. nothin more.
ja godīgi,tad es izdzēru kādus pāris litrus alu un tad sāku dzert šņabi,tekilu un vēl kkādus visīšus,jo vēders pārpildīts bij no aliņiem,kad no rīta atvilkos mājās,piecēlos arī drīz nebija slikti,ne labi,biju gandrīz tādā pašā pālī,kāds aizgāju gulēt.
seit ir palicis kads kas macas 9. klase,un nav vel izdomajis kur iet talak macities pec pamatskolas beigsanas?
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Deliite[1337] wrote:seit ir palicis kads kas macas 9. klase,un nav vel izdomajis kur iet talak macities pec pamatskolas beigsanas?
Es eju 10. un neesmu vēl izdomājis kur iet, kad mani izmetīs no vidusskolas par nesekmīgu rievu valodu.
[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
pats vainigs ka macies 10. klase,un tevi met ara,bet ta ari neizmet!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Mūsu skolā ir sanāksmes par nesekmīgajām, un man jau kadas 2x draudējis direktors ka izmetīs, bet vel nav to izdarijis.
Viņš tāds strogais ka tik turies.
Dzīvojam tikai veinreiz, tpc izbaudi to ![/size][/color] ok,ok.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
[17:30:30] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: zēle nav narkotika
[17:30:31] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ:
da ta draudeshana ir pupu mizas,ja tevi gribes,tad tevi uzreiz izmetis bez nekadiem draudiem!
Tak protams, tie draudi man liekas nevis liek mācīties labāk, bet tieši sliktāk.
Bet mentus gan priekš manis ir izsaucis 2x, par mācībām un kaušanos, bij arī sods...
Dzīvojam tikai veinreiz, tpc izbaudi to ![/size][/color] ok,ok.
1 3 5
├┼┼┐
2 4 6 R
[17:30:30] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: zēle nav narkotika
[17:30:31] Grundž.ᶠᶸᶜᵏᵧₒᵤ: