Beztēma #7

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Beztēma #7

Post by Lyricist »

If You havin Max Payne problems, i feel bad for You, son.
I got 99 problems but Piracy aint one.
Image
Kichyss
Servera admins
Servera admins

Post by Kichyss »

^ Jay-z sux
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

Image
Image
[AoD]Deflowv6k
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by [AoD]Deflowv6k »

Image
[OFF]katelmaisis
Censoņa
Censoņa

Post by [OFF]katelmaisis »

Kichyss wrote:^ Jay-z sux
Tas, ka tev viņa mūzika varētu nepatikt ir ļoti normāli un ok, bet smirdēt viņš nesmirdēs nekad. Hiphopā veiksmīgāka cilvēka nav.
Image
Kichyss
Servera admins
Servera admins

Post by Kichyss »

^ Smirdēt viņš smird, visi smirdam pēc sviedriem... Veiksmīgākā izpildītāja statuss ne graša nedod mūzikai kvalitāti, tāpat neattaisno viņu no citu izpildītāju liriku zagšanas. Nespēju arī viņu saukt par veiksmīgāko izpildītāju, ja slavu galvenokārt guva no Biggie, Big Daddy Kane u.c. izpildītājiem, kas savā laikā bija saistīti ar viņu, nevis patstāvīgi slavu ieguva.
Evol[1337]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Evol[1337] »

Interesanti,kapēc šeit nav Battlefield 3 sadaļa?Ak jā,pāreizi,nevienam taču nevelk šo spēli.
Kā jau Kichyss teica-izveidojiet sadaļu-citas spēles,un tur arī sadaliet pa spēlēm,kā subforumu.Būs ērtāk un vieglāk.
Image
Kichyss
Servera admins
Servera admins

Post by Kichyss »

Sadalīt pa subforumiem ir bezjēdzīgi, izdevīgāk ir lai lietotāji paši var izveidot tematu par spēli.
Pavisam noteikti nepastāv tāds variants kā neinteresē BF3, vienīgais iespējamais variants ir nevelk...
Maize[1337]
Mana-mana
Mana-mana

Post by Maize[1337] »

NS[1337] wrote:Interesanti,kapēc šeit nav Battlefield 3 sadaļa?Ak jā,pāreizi,nevienam taču nevelk šo spēli.
Kā jau Kichyss teica-izveidojiet sadaļu-citas spēles,un tur arī sadaliet pa spēlēm,kā subforumu.Būs ērtāk un vieglāk.
Spēle sen izieta, šaušanas mp nesaista, ja ir pieprasījums var izveidot. Tas, ka tev neiet kāda spēle, nenozīmē, ka citiem neiet.
Image
[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
Lyricist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Lyricist »

[OFF]katelmaisis wrote:
Kichyss wrote:^ Jay-z sux
Tas, ka tev viņa mūzika varētu nepatikt ir ļoti normāli un ok, bet smirdēt viņš nesmirdēs nekad. Hiphopā veiksmīgāka cilvēka nav.
Gluži kā teica Kichyss - viņš savu slavu ieguva tikai dēļ tā, ka kādreiz ir bijuši repertuāri ar Biggiju, Big L, Big Daddy Kane un visiem lielajiem rīmju devējiem.
To, ka viņš sper rīmes - tas jau sen redzams, ja salīdzina to, kā viņš kādreiz ''deva'' vaļā ar to, kā viņš tagad ''dod''.

Problēma tā, ka mērķauditorijai jau vairs nav tik augstas prasības. Viņiem pietiek redzēt jebkuru tā saucamo slavenību uz bīta un sekos frāze ''o, šitais būs labs!''

Tādi čaļi kā Gay-Z man nenormāli besī laukā - palikt par totālu izsmieklu un idiotu naudas dēļ.
Image
[OFF]katelmaisis
Censoņa
Censoņa

Post by [OFF]katelmaisis »

Nuu, viņiem bija viens leibls. Es gan īsti nezinu par to kā tas izskatījās agrāk, bet man uz sitiena ienāca prātā tie paši PKI un Lāzeri, kuriem agrāk kopā bija kaut kādi vienādi izlēcieni. Ja tagad kāds no viņiem izmetīs - rekur lido 100 granātas, tad viņi zags rīmes?

Neticu, ka tur ir kāds sakars ar zagšanu, drīzāk tādā veidā izrāda cieņu. Bet kā jau rakstīju, man nav ne jausmas.
Image
Kichyss
Servera admins
Servera admins

Post by Kichyss »

Diezvai cilvēks izrāda cieņu izpildītājam, ja tajā pašā albūmā nodirš izpildītāju un ir nozadzis tā paša izpildītāja lirikas (NAS gadījums).

Nas - ?Verbal Intercourse?
?From the womb to the tomb, presume the unpredictable
Guns salute life, rapidly, that?s the ritual?

Jay-Z - ?Never change?
?From the womb to the tomb, from now until my doom
Drink army from one cup pass it around the room,
That?s the ritual?
Hemis[ADT]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Hemis[ADT] »

Hip Hops ir miris, Jay-Z ir joks, tāpat kā visi pārējie mainstream kalpi. Palicis tikai oldschool hh. Thats the sad truth.
[AoD]Deflowv6k
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by [AoD]Deflowv6k »

NS[1337] wrote:Interesanti,kapēc šeit nav Battlefield 3 sadaļa?Ak jā,pāreizi,nevienam taču nevelk šo spēli.
Tu nu būtu tas pirmais dirsas lēcējs, kam iet tā spēle. Spēle iet uz 10fps un uz minimālo un te sprēgā uzreiz. Pietam 100%, ka tev nemaz nav legāla kopija spēlei, jo mums visiem tak patīk zagt.
Hustler_Believs
Rebecca Lover!!! ;*
Rebecca Lover!!! ;*

Post by Hustler_Believs »

A es zinu ka man ies, bet spēlējis neesmu. Neredzu jēgu no 15 vai cik tur gb, un fun max 5min.
Image
GET REKT
Locked