Beztēma #7
Moderator: Moderatori
Re: Beztēma #7
If You havin Max Payne problems, i feel bad for You, son.
I got 99 problems but Piracy aint one.
I got 99 problems but Piracy aint one.

- [OFF]katelmaisis
- Censoņa
Tas, ka tev viņa mūzika varētu nepatikt ir ļoti normāli un ok, bet smirdēt viņš nesmirdēs nekad. Hiphopā veiksmīgāka cilvēka nav.Kichyss wrote:^ Jay-z sux

^ Smirdēt viņš smird, visi smirdam pēc sviedriem... Veiksmīgākā izpildītāja statuss ne graša nedod mūzikai kvalitāti, tāpat neattaisno viņu no citu izpildītāju liriku zagšanas. Nespēju arī viņu saukt par veiksmīgāko izpildītāju, ja slavu galvenokārt guva no Biggie, Big Daddy Kane u.c. izpildītājiem, kas savā laikā bija saistīti ar viņu, nevis patstāvīgi slavu ieguva.
- Evol[1337]
- Nelabojams spameris
Interesanti,kapēc šeit nav Battlefield 3 sadaļa?Ak jā,pāreizi,nevienam taču nevelk šo spēli.
Kā jau Kichyss teica-izveidojiet sadaļu-citas spēles,un tur arī sadaliet pa spēlēm,kā subforumu.Būs ērtāk un vieglāk.
Kā jau Kichyss teica-izveidojiet sadaļu-citas spēles,un tur arī sadaliet pa spēlēm,kā subforumu.Būs ērtāk un vieglāk.
Sadalīt pa subforumiem ir bezjēdzīgi, izdevīgāk ir lai lietotāji paši var izveidot tematu par spēli.
Pavisam noteikti nepastāv tāds variants kā neinteresē BF3, vienīgais iespējamais variants ir nevelk...
Pavisam noteikti nepastāv tāds variants kā neinteresē BF3, vienīgais iespējamais variants ir nevelk...
-
- Mana-mana
Spēle sen izieta, šaušanas mp nesaista, ja ir pieprasījums var izveidot. Tas, ka tev neiet kāda spēle, nenozīmē, ka citiem neiet.NS[1337] wrote:Interesanti,kapēc šeit nav Battlefield 3 sadaļa?Ak jā,pāreizi,nevienam taču nevelk šo spēli.

[21:02:00] ** Gumybear[777](8): Vispār kā iet? Var uz tu uzranat?
[21:02:15] >> Gumybear[777](8): kas es prezidents vai karalis bļa?
[21:04:17] ** Gumybear[777](8): Ministru prezidens ibio
Gluži kā teica Kichyss - viņš savu slavu ieguva tikai dēļ tā, ka kādreiz ir bijuši repertuāri ar Biggiju, Big L, Big Daddy Kane un visiem lielajiem rīmju devējiem.[OFF]katelmaisis wrote:Tas, ka tev viņa mūzika varētu nepatikt ir ļoti normāli un ok, bet smirdēt viņš nesmirdēs nekad. Hiphopā veiksmīgāka cilvēka nav.Kichyss wrote:^ Jay-z sux
To, ka viņš sper rīmes - tas jau sen redzams, ja salīdzina to, kā viņš kādreiz ''deva'' vaļā ar to, kā viņš tagad ''dod''.
Problēma tā, ka mērķauditorijai jau vairs nav tik augstas prasības. Viņiem pietiek redzēt jebkuru tā saucamo slavenību uz bīta un sekos frāze ''o, šitais būs labs!''
Tādi čaļi kā Gay-Z man nenormāli besī laukā - palikt par totālu izsmieklu un idiotu naudas dēļ.

- [OFF]katelmaisis
- Censoņa
Nuu, viņiem bija viens leibls. Es gan īsti nezinu par to kā tas izskatījās agrāk, bet man uz sitiena ienāca prātā tie paši PKI un Lāzeri, kuriem agrāk kopā bija kaut kādi vienādi izlēcieni. Ja tagad kāds no viņiem izmetīs - rekur lido 100 granātas, tad viņi zags rīmes?
Neticu, ka tur ir kāds sakars ar zagšanu, drīzāk tādā veidā izrāda cieņu. Bet kā jau rakstīju, man nav ne jausmas.
Neticu, ka tur ir kāds sakars ar zagšanu, drīzāk tādā veidā izrāda cieņu. Bet kā jau rakstīju, man nav ne jausmas.

Diezvai cilvēks izrāda cieņu izpildītājam, ja tajā pašā albūmā nodirš izpildītāju un ir nozadzis tā paša izpildītāja lirikas (NAS gadījums).
Nas - ?Verbal Intercourse?
?From the womb to the tomb, presume the unpredictable
Guns salute life, rapidly, that?s the ritual?
Jay-Z - ?Never change?
?From the womb to the tomb, from now until my doom
Drink army from one cup pass it around the room,
That?s the ritual?
Nas - ?Verbal Intercourse?
?From the womb to the tomb, presume the unpredictable
Guns salute life, rapidly, that?s the ritual?
Jay-Z - ?Never change?
?From the womb to the tomb, from now until my doom
Drink army from one cup pass it around the room,
That?s the ritual?
- Hemis[ADT]
- Nelabojams spameris
Hip Hops ir miris, Jay-Z ir joks, tāpat kā visi pārējie mainstream kalpi. Palicis tikai oldschool hh. Thats the sad truth.
-
- Rakstnieks
Tu nu būtu tas pirmais dirsas lēcējs, kam iet tā spēle. Spēle iet uz 10fps un uz minimālo un te sprēgā uzreiz. Pietam 100%, ka tev nemaz nav legāla kopija spēlei, jo mums visiem tak patīk zagt.NS[1337] wrote:Interesanti,kapēc šeit nav Battlefield 3 sadaļa?Ak jā,pāreizi,nevienam taču nevelk šo spēli.
- Hustler_Believs
- Rebecca Lover!!! ;*
A es zinu ka man ies, bet spēlējis neesmu. Neredzu jēgu no 15 vai cik tur gb, un fun max 5min.

GET REKT