Es domāju kad vajadzētu sarīkot vismaz vienu - nedēļa, ja to varētu norganizēt, tad es varētu par to parūpēties un man būtu palīgi, būtu arī balvas nauda serverī, vai kas cits intresants!
Kādi ir jūsu ieteikumi!?
Iet gar upi latviešu puisis skatās tālāk vēl kāds puisis ar roku smeļ ūdeni no tās un dzer! Latvietis saka ko tu dari tas ūdens tak ir indīgs, bet otrs puisis pagriežoties prasa što ti skazal? Latvietis es saku smel ar abām rokām ar abām!
mans ieeikums ir sads ka so ieteikumu nevajadzeja rakstit jo
1.nekas neizdosies
2.ja kads vaditu tas noteikti nebutu tu
3.tu neko nevaretu izodmat (varbut 1vai 2 ballitem ja tadas butu)
4.tev nav naudas ko dot balvai noteikti gandriz drosivien paris tukstusi tik ir
Bet man ir telefons un ir kredīts...
Un tie tusini tiek rikoti tikai tapēc kad lai citiem butu jautri taka servera cilveku sanaksana vai kas tads...
Iet gar upi latviešu puisis skatās tālāk vēl kāds puisis ar roku smeļ ūdeni no tās un dzer! Latvietis saka ko tu dari tas ūdens tak ir indīgs, bet otrs puisis pagriežoties prasa što ti skazal? Latvietis es saku smel ar abām rokām ar abām!
Te jau neviens nemaz neko negrib...
Tāpat ja es buutu taisijis butu telpa speciāla kurā tiek ar kādiem $ servera naudas un kam priekšā ir vārti!
krediitu vins piemineeja sakaraa ar to, ka vinjs plano nopirkt saadu speciaalu telpu. Labi pienemsim ka tu noperc so mistisko telpu. Ko mees vinaa dariisim?
Arii ja atradiisies kas nak uz so vietu pasaakumu jau var noorganizeet. Ar visiem araa sviedeejiem apsargiem un masiinu noparkotaajiem. Bet paliek jautajums ko tur dariit?
Nu kautvai tapat saprotu kad neviens negrib neko...
Tad piekāš un neko nerīkos...