-`s at server..

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Locked
[h4x]TheFly
Censoņa
Censoņa

-`s at server..

Post by [h4x]TheFly »

Es domāju kad vajadzētu sarīkot vismaz vienu - nedēļa, ja to varētu norganizēt, tad es varētu par to parūpēties un man būtu palīgi, būtu arī balvas nauda serverī, vai kas cits intresants! :)
Kādi ir jūsu ieteikumi!?
Image

Iet gar upi latviešu puisis skatās tālāk vēl kāds puisis ar roku smeļ ūdeni no tās un dzer! Latvietis saka ko tu dari tas ūdens tak ir indīgs, bet otrs puisis pagriežoties prasa što ti skazal? Latvietis es saku smel ar abām rokām ar abām!
[SE]Oghrim
Censoņa
Censoņa

Re: -`s at server..

Post by [SE]Oghrim »

mans ieeikums ir sads ka so ieteikumu nevajadzeja rakstit jo

1.nekas neizdosies
2.ja kads vaditu tas noteikti nebutu tu
3.tu neko nevaretu izodmat (varbut 1vai 2 ballitem ja tadas butu)
4.tev nav naudas ko dot balvai noteikti gandriz drosivien paris tukstusi tik ir
[h4x]TheFly
Censoņa
Censoņa

Post by [h4x]TheFly »

Bet man ir telefons un ir kredīts...
Un tie tusini tiek rikoti tikai tapēc kad lai citiem butu jautri taka servera cilveku sanaksana vai kas tads...
Image

Iet gar upi latviešu puisis skatās tālāk vēl kāds puisis ar roku smeļ ūdeni no tās un dzer! Latvietis saka ko tu dari tas ūdens tak ir indīgs, bet otrs puisis pagriežoties prasa što ti skazal? Latvietis es saku smel ar abām rokām ar abām!
[SE]Oghrim
Censoņa
Censoņa

Post by [SE]Oghrim »

es to sapratu bet nesapratu kads tur sakars ar telefonu un es saprotuka tiek rikoti prieks fun bet

1.nekas neizdosies
2.kads visu izjauks
3.visiem apniks jo tevis veidotie tusinji visticamak bus bornigs un vinji aizies rom no tusinja
Aureora
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Aureora »

Ja tu mums noorganizēsi "Balto salūtu" nu tad parunāsim .... xD
[h4x]TheFly
Censoņa
Censoņa

Post by [h4x]TheFly »

Te jau neviens nemaz neko negrib...
Tāpat ja es buutu taisijis butu telpa speciāla kurā tiek ar kādiem $ servera naudas un kam priekšā ir vārti! :)
Image

[SE]Oghrim
Censoņa
Censoņa

Post by [SE]Oghrim »

nee nu vsp butu intresanti bet par to specialo telpu..... tu jau nu neuzstaisisi neviens ari netaisis tava vieta
Egotheist
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by Egotheist »

krediitu vins piemineeja sakaraa ar to, ka vinjs plano nopirkt saadu speciaalu telpu. Labi pienemsim ka tu noperc so mistisko telpu. Ko mees vinaa dariisim?
Arii ja atradiisies kas nak uz so vietu pasaakumu jau var noorganizeet. Ar visiem araa sviedeejiem apsargiem un masiinu noparkotaajiem. :D Bet paliek jautajums ko tur dariit?
[h4x]TheFly
Censoņa
Censoņa

Post by [h4x]TheFly »

Nu kautvai tapat saprotu kad neviens negrib neko...
Tad piekāš un neko nerīkos...
Image

Locked