tagad skola beidzas,domaju vareshu filmet visadus savus meisturojumus katru nedelju!
Skolā Pēdējais Zvans - Ķīmijas Stunda!
Moderator: Moderatori
- Deliite[1337]
- euro

Re: Skolā Pēdējais Zvans - Ķīmijas Stunda!
ja vel kadu shitadu prikolu gribat zinat vel varu pastastit,reali ja man butu pareizi piederumi es varetu uztaisit C4,vai tadu iespaidigu granatu!
tagad skola beidzas,domaju vareshu filmet visadus savus meisturojumus katru nedelju!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
esi šiverējis pa savējo spridzinātāju kompāniju?
Mani nepārtraukti vajā ģeniālas domas ? tikai es esmu izveicīgāks...
- Deliite[1337]
- euro

kadreiz,kad tas tiko saka nakt prata,tagad vairak no kimijas zinashanam,un ko vel skolotajs iesaka!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
- ervuha[BoxG]
- AdminsMapers

Mums arī skolā bij viens tāds jefiņs kurš iedomājās ēdamajā starpbrīdī pie skolas kko tādu izdarīt, labi ka laicīgi viss beidzās savādāk būt viņam baigie sūdi 
Atceros Dzin4egs teica , ka majas esot taisijis tadu, un uzspridzinajis virtuvi
Un vinu izdina no majas mamma
, guleja kapnu telpa 
Un vinu izdina no majas mamma
- Deliite[1337]
- euro

nu paldies smile ka to visiem pastastiji! 
smails jau ir tāds tizlenis kas stāsta to ko vajag un to ko nevajag. muti nevar pievaldīt. un pirkstus ar ne.

Labi ka tu vari visu pievaldit
Sorr dzin4eg, zinu ka ta nebija laba doma , bet anyway, tas ka tu uzpridzinaji virtuvi, bija funny
Sorr dzin4eg, zinu ka ta nebija laba doma , bet anyway, tas ka tu uzpridzinaji virtuvi, bija funny
Dzin4 tu Rock
Bet pa to virtuvi labs
Bet pa to virtuvi labs