Beztēma #3

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Locked
Deliite[1337]
euro
euro

Re: Beztēma #3

Post by Deliite[1337] »

aizvakar dabuju rigas motoru,tagad likshu uz sava veca kalninieka ramja. drusku japametina,janomaina gultnji un var braukat! kaut ari ir rolleris,tomer mopeds ir spēēks! ;)
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
[AoD]Zocs

Post by [AoD]Zocs »

Es labāk izvēlētos mopēdu.
+1 par dumpera teikto un vēl paskataties uz cenām :?
Me Gusta.
KiLeR
Jauniņais
Jauniņais

Post by KiLeR »

Tad jau labāk mopēdu cenas jau ir lielas :?
Image
[AoD]Zocs

Post by [AoD]Zocs »

LAbi ja pats lētakais kadu lietotu rolleri pa 20ls var atrast, bet kādu deltu zem 50ls var atrast :?
Me Gusta.
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

mans rolleris ir par 900ls! kvalitate,atrums,dinamika! daudzi saka ka par dargu bet man liekas ir cenas verts!

a rigas motors lenam bazhas ieksha rami,paradishu velak ari bildes! neko vairak par 40 nedomaju izspiest,bet mammai bus ar ko braukt peldeties!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Roll
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by Roll »

_WTF_Dzin4egs wrote:mans rolleris ir par 900ls! kvalitate,atrums,dinamika! daudzi saka ka par dargu bet man liekas ir cenas verts!

a rigas motors lenam bazhas ieksha rami,paradishu velak ari bildes! neko vairak par 40 nedomaju izspiest,bet mammai bus ar ko braukt peldeties!
Un cik tad tev tas dārgais rolleris iet ?
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

80-140km/h?
Image
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

ir arī motorolleri ar pārslēdzamiem ātrumiem..
Image
Roll
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by Roll »

[AoD]Aleksis wrote:ir arī motorolleri ar pārslēdzamiem ātrumiem..
Ir bet baigi stulbi xD vienreiz braucu un visu laiku slāpa nost jo nepārliku atri ātrumus xD Bet verās labi tie ar ātrumiem ;)
[AoD]Zocs

Post by [AoD]Zocs »

Dzin4eg cik tavam zvēram cm3 ?
Ir visādu veidu rolleri, man personīgi patīk sporta versijas rolleri, jo viņiem pārsvarā iet virs 125cm3 un viņi baigi ātri un jauda ir :)
Me Gusta.
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

manam ir 70cm3 polini cilindrkomlekts! gillera runner sp 50! un iet ap 140 +/- 5km/h kad man bija 125cm3 rolleris,bet čaina tad ar to bija izspiesti uz Riga-Jelgava shosejas ap ~170km/h!
Chromed
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by Chromed »

Ai Stellas 4ever...
Image
Deliite[1337]
euro
euro

Post by Deliite[1337] »

chista stellas 4ever! xD stellas ir sudi,parak leni iet! es saprastu vot delta! vai vispar kads cits padomju razhojums! dņepra vai minska! vot tas ir 4ever!
Chromed
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by Chromed »

_WTF_Dzin4egs wrote:chista stellas 4ever! xD stellas ir sudi,parak leni iet! es saprastu vot delta! vai vispar kads cits padomju razhojums! dņepra vai minska! vot tas ir 4ever!
Man ir stella ar čehu motoru, ikšķilē izbāzu jau divus čaļus vienam bija rīga otram Delta. Mana iet uz 65km/h. Uzrāvienms arī unreāls.
Image
ZiiL
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by ZiiL »

Spameerīiii !
Image
92% of teens have moved on to rap. If you are part of the 8% who still listen to real music, copy and paste this to your profile...
Locked