Beztēma #3
Moderator: Moderatori
- Deliite[1337]
- euro
Re: Beztēma #3
aizvakar dabuju rigas motoru,tagad likshu uz sava veca kalninieka ramja. drusku japametina,janomaina gultnji un var braukat! kaut ari ir rolleris,tomer mopeds ir spēēks! 

riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Es labāk izvēlētos mopēdu.
+1 par dumpera teikto un vēl paskataties uz cenām
+1 par dumpera teikto un vēl paskataties uz cenām

Me Gusta.
LAbi ja pats lētakais kadu lietotu rolleri pa 20ls var atrast, bet kādu deltu zem 50ls var atrast 

Me Gusta.
- Deliite[1337]
- euro
mans rolleris ir par 900ls! kvalitate,atrums,dinamika! daudzi saka ka par dargu bet man liekas ir cenas verts!
a rigas motors lenam bazhas ieksha rami,paradishu velak ari bildes! neko vairak par 40 nedomaju izspiest,bet mammai bus ar ko braukt peldeties!
a rigas motors lenam bazhas ieksha rami,paradishu velak ari bildes! neko vairak par 40 nedomaju izspiest,bet mammai bus ar ko braukt peldeties!
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Un cik tad tev tas dārgais rolleris iet ?_WTF_Dzin4egs wrote:mans rolleris ir par 900ls! kvalitate,atrums,dinamika! daudzi saka ka par dargu bet man liekas ir cenas verts!
- [NWA]Dumper
- Bembists
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
Ir bet baigi stulbi[AoD]Aleksis wrote:ir arī motorolleri ar pārslēdzamiem ātrumiem..

Dzin4eg cik tavam zvēram cm3 ?
Ir visādu veidu rolleri, man personīgi patīk sporta versijas rolleri, jo viņiem pārsvarā iet virs 125cm3 un viņi baigi ātri un jauda ir
Ir visādu veidu rolleri, man personīgi patīk sporta versijas rolleri, jo viņiem pārsvarā iet virs 125cm3 un viņi baigi ātri un jauda ir

Me Gusta.
- Deliite[1337]
- euro
manam ir 70cm3 polini cilindrkomlekts! gillera runner sp 50! un iet ap 140 +/- 5km/h kad man bija 125cm3 rolleris,bet čaina tad ar to bija izspiesti uz Riga-Jelgava shosejas ap ~170km/h!
- Deliite[1337]
- euro
chista stellas 4ever!
stellas ir sudi,parak leni iet! es saprastu vot delta! vai vispar kads cits padomju razhojums! dņepra vai minska! vot tas ir 4ever!

Man ir stella ar čehu motoru, ikšķilē izbāzu jau divus čaļus vienam bija rīga otram Delta. Mana iet uz 65km/h. Uzrāvienms arī unreāls._WTF_Dzin4egs wrote:chista stellas 4ever!stellas ir sudi,parak leni iet! es saprastu vot delta! vai vispar kads cits padomju razhojums! dņepra vai minska! vot tas ir 4ever!

Spameerīiii !

92% of teens have moved on to rap. If you are part of the 8% who still listen to real music, copy and paste this to your profile...