Beztēma #4
Moderator: Moderatori
-
heisyournewgod
- Nelabojams spameris

Re: Beztēma #4
centrāl stacijā, 636 veikalā pa 10-15ls krievu versija, nopērc, uzinstalē, uzmet patch un būs angliskiTheMatwz_AmP wrote:Kāds nezin kur rīgā var atrast gta iv orģinālo ar visiem serial kejiem, lai ķipa spēlētu netā, vēlētos nopirkt :S lai ir orģinālais ar ko spēlēt pa netu
- =D equals three
- Rakstnieks

es neuzticos tadiem veikaliem :S[NWA]jannka wrote:centrāl stacijā, 636 veikalā pa 10-15ls krievu versija, nopērc, uzinstalē, uzmet patch un būs angliskiTheMatwz_AmP wrote:Kāds nezin kur rīgā var atrast gta iv orģinālo ar visiem serial kejiem, lai ķipa spēlētu netā, vēlētos nopirkt :S lai ir orģinālais ar ko spēlēt pa netu

★★★★★
-
[NWA]Ar4iks
- Nelabojams spameris

Bik COD4 shodien
[AoD]BaLL wrote:Kāda jēga no autokill, ja mēs paši mirstam?

- Deliite[1337]
- euro

bik ^^
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Sasniegšu 1600 postus un jūs mani šeit vairs nekad neredzēsiet 
ps. Gan kādam sakarīgam atdošu visu naudu, kas stāv uz acc (ja nemaldos, 8.5kk.. Nav daudz, bet tomēr var nopirkt dažus lvl).
ps. Boxg nav vienīgais komūns kuru pametu.. Mani varēs sastapt tikai vienā latviešu forumā.
ps. Gan kādam sakarīgam atdošu visu naudu, kas stāv uz acc (ja nemaldos, 8.5kk.. Nav daudz, bet tomēr var nopirkt dažus lvl).
ps. Boxg nav vienīgais komūns kuru pametu.. Mani varēs sastapt tikai vienā latviešu forumā.
Es teicu sakarīgam, nevis tādam, kurš bez iemesla sāk nicināt manus postus.
- [AoD]Kaspars
- Nelabojams spameris

SaW_AmP wrote:Pa cik dabūji un vai pārdod? x)[AoD]battery wrote:Smūūūuuks, jajiet psp gaimot, un nopirkt jaunu mašīnu, ford mustang, pa 90k pointiem.
80Ls, nō, mah psp.
Viūūū ar mercedes benz slg jāmūk no kruķiem. :S
Vīuūū tikku 2 pilsētā..
Vīuuu 4 perfomance level.
- bobiksv6k[1337]
- euro

omg. crysis vēljoprojām COD4 spēlē 

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG

vienā citā latvijas samp serverī.. Cik skatos, viņš uzdarbojās arī boxg.