TheMatwz_AmP wrote:Kāds nezin kur rīgā var atrast gta iv orģinālo ar visiem serial kejiem, lai ķipa spēlētu netā, vēlētos nopirkt :S lai ir orģinālais ar ko spēlēt pa netu
centrāl stacijā, 636 veikalā pa 10-15ls krievu versija, nopērc, uzinstalē, uzmet patch un būs angliski
TheMatwz_AmP wrote:Kāds nezin kur rīgā var atrast gta iv orģinālo ar visiem serial kejiem, lai ķipa spēlētu netā, vēlētos nopirkt :S lai ir orģinālais ar ko spēlēt pa netu
centrāl stacijā, 636 veikalā pa 10-15ls krievu versija, nopērc, uzinstalē, uzmet patch un būs angliski
riebjas man reps yoyoyoonigagagagahustlinmazafukas,kautkada hujova nemaz nelidzinas muzikai,kautkaadi negeri un viss.sakuma likaas ahujena,bet ar laiku sapratu kads mesls.ir dazhi iznemumi,bet par tiem citreiz.neuztveriet personiski,bet izsaku savas domas.peace out,yo.
Sasniegšu 1600 postus un jūs mani šeit vairs nekad neredzēsiet
ps. Gan kādam sakarīgam atdošu visu naudu, kas stāv uz acc (ja nemaldos, 8.5kk.. Nav daudz, bet tomēr var nopirkt dažus lvl).
ps. Boxg nav vienīgais komūns kuru pametu.. Mani varēs sastapt tikai vienā latviešu forumā.