Atkal Yank

Nosūdzi kādu spēlētāju vai administrātoru!

Moderators: Moderatori, Servera administratori

Post Reply
Sandis913
Jauniņais
Jauniņais

Atkal Yank

Post by Sandis913 »

Redzēju un pats to izjutu kā Yank taisija Spawn KILL!!!! ar Tanku Brauca Un Spridzināja arī mani ar RPG šāva! te arī ir Links uz bildi ko pats uzņēmu! http://bildites.lv/images/fg3yg4oo6syr2zq58fj.jpg Kur redzams kur vinš netiko uzspridzināja N00n3. 1kart vinš trauce spēlēt jo pat airport3 nevar nokļut jo spawn kill 2kārt viņam vajag noņemt atļauji /gates !!
HAHA
V[Vendetta]
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Re: Atkal Yank

Post by V[Vendetta] »

Ar bildi praktiski neiespējami pierādīt spawnkill. Nevar pateikt, vai tur ir tikko teleportējies vai nē, vai viņš pats ir šāvis vai nē utt.
Image
VoxyL[CH.DIL]
Jauniņais
Jauniņais

Post by VoxyL[CH.DIL] »

uzņem screen kur redzams ,kad tieši viņš teleportā nogalina ,jeb labāk uzņem video.
Savādāk N00N3 bildē redzams kad senjau iz izkustējies un brīvi staigājis.
Voxyl`z
Image
Image
yank
Jauniņais
Jauniņais

Post by yank »

kapec tad tur stāv tanks tajā bunkurā ja ar viņu nevar šaut es atzīstos ka sf lidostā šaudijos ar tanku bet nezinu kas tur par pārkāpumu! !
NaitroseL
Censoņa
Censoņa

Post by NaitroseL »

yank wrote:kapec tad tur stāv tanks tajā bunkurā ja ar viņu nevar šaut es atzīstos ka sf lidostā šaudijos ar tanku bet nezinu kas tur par pārkāpumu! !
Viņš domā to ,kad viņš teleportējās un tu viņu uzreiz nošauj to sauc par ''Spawnkill'' .
Image
[fate.lv]RXTS
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [fate.lv]RXTS »

Tas arī ir spawnkill ;dd

Neuzbrukt spēlētājus uzreiz pēc to parādīšanās kādā vietā. Drīkst šaut pēc 10 sekundēm vai tiklīdz spēlētājs sāk uzbrukt.
(a) KICK.
(b) BAN.
  • Image
Post Reply