Atkal Yank
Moderators: Moderatori, Servera administratori
Atkal Yank
Redzēju un pats to izjutu kā Yank taisija Spawn KILL!!!! ar Tanku Brauca Un Spridzināja arī mani ar RPG šāva! te arī ir Links uz bildi ko pats uzņēmu! http://bildites.lv/images/fg3yg4oo6syr2zq58fj.jpg Kur redzams kur vinš netiko uzspridzināja N00n3. 1kart vinš trauce spēlēt jo pat airport3 nevar nokļut jo spawn kill 2kārt viņam vajag noņemt atļauji /gates !!
HAHA
- V[Vendetta]
- Nelabojams spameris
Re: Atkal Yank
Ar bildi praktiski neiespējami pierādīt spawnkill. Nevar pateikt, vai tur ir tikko teleportējies vai nē, vai viņš pats ir šāvis vai nē utt.

- VoxyL[CH.DIL]
- Jauniņais
uzņem screen kur redzams ,kad tieši viņš teleportā nogalina ,jeb labāk uzņem video.
Savādāk N00N3 bildē redzams kad senjau iz izkustējies un brīvi staigājis.
Savādāk N00N3 bildē redzams kad senjau iz izkustējies un brīvi staigājis.
Voxyl`z

kapec tad tur stāv tanks tajā bunkurā ja ar viņu nevar šaut es atzīstos ka sf lidostā šaudijos ar tanku bet nezinu kas tur par pārkāpumu! !
Viņš domā to ,kad viņš teleportējās un tu viņu uzreiz nošauj to sauc par ''Spawnkill'' .yank wrote:kapec tad tur stāv tanks tajā bunkurā ja ar viņu nevar šaut es atzīstos ka sf lidostā šaudijos ar tanku bet nezinu kas tur par pārkāpumu! !

- [fate.lv]RXTS
- Nelabojams spameris
Tas arī ir spawnkill ;dd
Neuzbrukt spēlētājus uzreiz pēc to parādīšanās kādā vietā. Drīkst šaut pēc 10 sekundēm vai tiklīdz spēlētājs sāk uzbrukt.
(a) KICK.
(b) BAN.
Neuzbrukt spēlētājus uzreiz pēc to parādīšanās kādā vietā. Drīkst šaut pēc 10 sekundēm vai tiklīdz spēlētājs sāk uzbrukt.
(a) KICK.
(b) BAN.