Nav tā labākā nodarbe.
Moderator: Moderatori
RaD, es tev spiežu to visi lasīt ? Ja nepatīk nelasi. Varbūt tik karstā laikā man miegs nenāk? Ja tik ljoti gribēšu tad arī uz skype pārvākšos, bet pagaidām nav iemesla. Nesaprotu, kad biedzot tiks pielikts punkts šī visām sarunām par spamošanu, jau apnika visu laiku viens un tas pats.RaD[eQ] wrote:Tās sarakstes var taisīt arī skypē,uzstaisat kopīgo čatu un čilojat.! Drošvien dēļ spamošanas atkal sačakarēs Beztemu. (mornonz).Kri wrote:Dumper- piemēram man nervi vēl nav smaitāti , otrādāk spamošana forumā garlaicīgo nakti padara interesantāku.Tam visam ir arī savi plusi.
Ja garlaicīga nakts,ej guli,izej āra ar draugiem nevis sēdi pie datõra kā Nolif3,jo vakari ir domāti gulēšanai.! Ja nav ko citu darīt tad skaties uz kompja filmas. Citiem jau nav intresanti,skatities tik lapas piespamojuši,un lasīt kkādu mēslu,ko mierīgi varēja skypē izdarīt. ...
yea, sure, nebūtu jau slikti.varbut vinsh prasija kur maxima,un vai tur ir bankomants lai tev iedotu 100ls,tad tu paradiji kur ir maxima... un vins paprasija tad tev vajag tos 100ls tu kluseji un vinsh aizgaja vinus nodzert
Viņš nebija urla, vismaz neiskatījās, sakarīgs čalis likās.yea, sure, nebūtu jau slikti.varbut vinsh prasija kur maxima,un vai tur ir bankomants lai tev iedotu 100ls,tad tu paradiji kur ir maxima... un vins paprasija tad tev vajag tos 100ls tu kluseji un vinsh aizgaja vinus nodzert
bet vispār uz urļikiem nav jāreaģē, ignorā vienkārši paej garām. rīgā ne viens vien nav kaut ko jautājis, visiem vienkārši paeju garām, labākais ir tad, kad viņš jautā vai tev semenes. *facepalm*
Nemāci citus, ja pats nemāki kārtīgi uzrakstīt!Atceļās nevis aceļās turklāt kāda jēga ,ka var lietot CJ skin+ vēl tādu gabalu skriet ? Varētu piedalītes ,ja būtu tuvāk un ar noteiktu skinu....