Nav tā labākā nodarbe.
Beztēma #5 , turpinājums.
Moderator: Moderatori
- [NWA]Dumper
- Bembists

Re: Beztēma #5 , turpinājums.
RaD, es tev spiežu to visi lasīt ? Ja nepatīk nelasi. Varbūt tik karstā laikā man miegs nenāk? Ja tik ljoti gribēšu tad arī uz skype pārvākšos, bet pagaidām nav iemesla. Nesaprotu, kad biedzot tiks pielikts punkts šī visām sarunām par spamošanu, jau apnika visu laiku viens un tas pats.RaD[eQ] wrote:Tās sarakstes var taisīt arī skypē,uzstaisat kopīgo čatu un čilojat.! Drošvien dēļ spamošanas atkal sačakarēs Beztemu. (mornonz).Kri wrote:Dumper- piemēram man nervi vēl nav smaitāti , otrādāk spamošana forumā garlaicīgo nakti padara interesantāku.Tam visam ir arī savi plusi.
Ja garlaicīga nakts,ej guli,izej āra ar draugiem nevis sēdi pie datõra kā Nolif3,jo vakari ir domāti gulēšanai.! Ja nav ko citu darīt tad skaties uz kompja filmas. Citiem jau nav intresanti,skatities tik lapas piespamojuši,un lasīt kkādu mēslu,ko mierīgi varēja skypē izdarīt. ...

- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris

Lidmašīna cilvēkus iepūš jūrā
- Briesmoniz[TITNS]
- Nelabojams spameris

Ļoti smags video, bet vairāk domāju ka fake.
ņēw avatār
ņēw avatār
- [AoD]edzha
- Nelabojams spameris

-
heisyournewgod
- Nelabojams spameris

gay fag is gay, because fag is gay.
btw.
bet vispār uz urļikiem nav jāreaģē, ignorā vienkārši paej garām. rīgā ne viens vien nav kaut ko jautājis, visiem vienkārši paeju garām, labākais ir tad, kad viņš jautā vai tev semenes. *facepalm*
http://cheezcomixed.files.wordpress.com ... b7a55c.jpg
http://comixed.com/ yes, yes and you don't stop.
btw.
yea, sure, nebūtu jau slikti.varbut vinsh prasija kur maxima,un vai tur ir bankomants lai tev iedotu 100ls,tad tu paradiji kur ir maxima... un vins paprasija tad tev vajag tos 100ls tu kluseji un vinsh aizgaja vinus nodzert
bet vispār uz urļikiem nav jāreaģē, ignorā vienkārši paej garām. rīgā ne viens vien nav kaut ko jautājis, visiem vienkārši paeju garām, labākais ir tad, kad viņš jautā vai tev semenes. *facepalm*
http://cheezcomixed.files.wordpress.com ... b7a55c.jpg
http://comixed.com/ yes, yes and you don't stop.
rekur vel pierādijums
Vot pilns Daugavpils ar tādām urlām , pat skolā kurā es mācos, starpcitu latviešu klasē, visi runā krievisi, nu un ignorēt paļubomu nav iespējams. Un vēl uzmācīgās čigānietes uz ielas, kuras bļauj " Sigareti, sigareti nenado?!"
Nu un ja pašai kaut ko vajag iegādāties, un ja pajautā latviski tev nesaprot un prasa:" čivo?" Itkā mēs vēl Latvijā dzīvojam, bet daudzi pat nezin valsts valodu. Nožēlojami!

Nu un ja pašai kaut ko vajag iegādāties, un ja pajautā latviski tev nesaprot un prasa:" čivo?" Itkā mēs vēl Latvijā dzīvojam, bet daudzi pat nezin valsts valodu. Nožēlojami!

- SPOZHAIS!!![1337]
- Nelabojams spameris

Viņš nebija urla, vismaz neiskatījās, sakarīgs čalis likās.yea, sure, nebūtu jau slikti.varbut vinsh prasija kur maxima,un vai tur ir bankomants lai tev iedotu 100ls,tad tu paradiji kur ir maxima... un vins paprasija tad tev vajag tos 100ls tu kluseji un vinsh aizgaja vinus nodzert
Lai gan, viņš nevarēja atrast maximu, kas bija turpat aiz stūra.

- bobiksv6k[1337]
- euro

Nemāci citus, ja pats nemāki kārtīgi uzrakstīt!Atceļās nevis aceļās turklāt kāda jēga ,ka var lietot CJ skin+ vēl tādu gabalu skriet ? Varētu piedalītes ,ja būtu tuvāk un ar noteiktu skinu....
jannka, no kurienes tas citāts?

Mācītājs teiks nainanā, lai tev labs ir Ērenpreiss! /Ufo/
I am only interested in TWO things....see if you can guess what they are. /Frank Zappa/
/b/oxG
-
heisyournewgod
- Nelabojams spameris

citāts no Deliit vai kāds viņam tagad niks, krč Boņuka.
Ja grib, var visus ignorēt, pohujā nereaģē ko tev prasa un ej tālāk, ja vēl piekasās, mauc pa seju
Ja grib, var visus ignorēt, pohujā nereaģē ko tev prasa un ej tālāk, ja vēl piekasās, mauc pa seju
Jannka - nu tad jau labāk es atbildu šim cilvēkam, ka nekā nezinu, nevis maucu pa seju, citādi padomās, ka esmu vēl slima. 

- Becis[NGT]
- Nelabojams spameris

He he, Čau visiem!
Beidzot atpakaļ mājās!
-------------
Pilnīgi jauna beztēma
, tad jau jāieposto man arī =]
Beidzot atpakaļ mājās!
-------------
Pilnīgi jauna beztēma