GTA IV ALPHA R3 server

Pārējās lietas, kas neiederās citās kategorijās.

Moderator: Moderatori

Post Reply
Kurt_Walker
Jauniņais
Jauniņais

GTA IV ALPHA R3 server

Post by Kurt_Walker »

Ja ir vieta un gribēšana uztaisiet GTA IV serveri protams viņš ir baigā miskaste bet nu... Lai vismaz "Kastei-G" būtu! Pings nebūs nekāds mazais, uzreiz pasaku, ar kaut kādu 140 kā minimums.

BTW Katru nedēļu parādās jauni serveri dažādām valstīm, tak-što ar šito progres būs!

Weapons vēl nav apstrādāti. Pašlaik vāji strādā car sync un ped walk! Bet nu dēļ fizikas šī spēle ir ļoti aizraujoša netā, kad iznāks stabila versija... samp varēs vnk aizmirst un izdzēst! pat pēc alphas man no samp vēmiens nāk.

Runa neiet par pirkšanu un spēlēšanu legāli runa iet par to ka RG netaisa RP stila multiplayeru vai dajebko kā pienākas viņi uztaisa trulu šaudīšanos un cer, ka visi pirks! IV:mp ir tie, kas taisa to, ko vajag!

EDIT: papētot vairāk forumu redzu, ka te viss tiek veidotts ar mērķi nopelnīt. Stulba attieksme. Administrators laikam ir nākamais politiķis. Jau tagad redzu, ka te ir ANTI! Paldies apr sapratni!
[AoD]Zocs

Re: GTA IV ALPHA R3 server

Post by [AoD]Zocs »

Es nesaprotu, kur rodas tādi "gudri" cilvēki.
Ja gribi, lai uztaisa runā ar Giboxu privāti.

Mūsdienās nekas nav par brīvu un spēlētāji maksā pašu kļūdu dēļ vai arī lai serverī dabūtu kādas privalēģijas, tas ir tikai normāli.
Me Gusta.
[NWA]Dumper
Bembists
Bembists

Post by [NWA]Dumper »

Pats ar šādu attieksmi arī neko daudz nepanāksi, tikko ienākot forumā un uz reiz tur baigi spried par galvenajiem administratoriem.
Kā tad, uztaisītu IV:MP un SA:MP varētu dzēst ārā, domā, ka visiem ir uber jaudīgi datori un pats vēl teici, ka IV serveri ir miskaste un viņi lago.

Cik esmu dzirdējis no cilvēkiem, kuri ir spēlējuši IV netā, pirmajā brīdī liekas omg, nekas labāks nevar būt, bet kad paspēlē kādu laiciņu, tad apniek.

Pats uzskatu, ka SA:MP ir daudz reiz interesantāks par taviem IV.
Image
Hustler_Kuzis
Rakstnieks
Rakstnieks

Post by Hustler_Kuzis »

Slimi suņa murgi un nekas vairāk!
+1 Dumper!
Image
[AoD]Aleksis
Nelabojams spameris
Nelabojams spameris

Post by [AoD]Aleksis »

lai nu ko, bet r3 nav spēlējams! Esmu spēlējis, lagojošs sūds, kad iznāks kautkas labāks, tad varbūt domātu par spēlēšanu.
Image
Post Reply