Ja ir vieta un gribēšana uztaisiet GTA IV serveri protams viņš ir baigā miskaste bet nu... Lai vismaz "Kastei-G" būtu! Pings nebūs nekāds mazais, uzreiz pasaku, ar kaut kādu 140 kā minimums.
BTW Katru nedēļu parādās jauni serveri dažādām valstīm, tak-što ar šito progres būs!
Weapons vēl nav apstrādāti. Pašlaik vāji strādā car sync un ped walk! Bet nu dēļ fizikas šī spēle ir ļoti aizraujoša netā, kad iznāks stabila versija... samp varēs vnk aizmirst un izdzēst! pat pēc alphas man no samp vēmiens nāk.
Runa neiet par pirkšanu un spēlēšanu legāli runa iet par to ka RG netaisa RP stila multiplayeru vai dajebko kā pienākas viņi uztaisa trulu šaudīšanos un cer, ka visi pirks! IV:mp ir tie, kas taisa to, ko vajag!
EDIT: papētot vairāk forumu redzu, ka te viss tiek veidotts ar mērķi nopelnīt. Stulba attieksme. Administrators laikam ir nākamais politiķis. Jau tagad redzu, ka te ir ANTI! Paldies apr sapratni!
GTA IV ALPHA R3 server
Moderator: Moderatori
Re: GTA IV ALPHA R3 server
Es nesaprotu, kur rodas tādi "gudri" cilvēki.
Ja gribi, lai uztaisa runā ar Giboxu privāti.
Mūsdienās nekas nav par brīvu un spēlētāji maksā pašu kļūdu dēļ vai arī lai serverī dabūtu kādas privalēģijas, tas ir tikai normāli.
Ja gribi, lai uztaisa runā ar Giboxu privāti.
Mūsdienās nekas nav par brīvu un spēlētāji maksā pašu kļūdu dēļ vai arī lai serverī dabūtu kādas privalēģijas, tas ir tikai normāli.
Me Gusta.
- [NWA]Dumper
- Bembists
Pats ar šādu attieksmi arī neko daudz nepanāksi, tikko ienākot forumā un uz reiz tur baigi spried par galvenajiem administratoriem.
Kā tad, uztaisītu IV:MP un SA:MP varētu dzēst ārā, domā, ka visiem ir uber jaudīgi datori un pats vēl teici, ka IV serveri ir miskaste un viņi lago.
Cik esmu dzirdējis no cilvēkiem, kuri ir spēlējuši IV netā, pirmajā brīdī liekas omg, nekas labāks nevar būt, bet kad paspēlē kādu laiciņu, tad apniek.
Pats uzskatu, ka SA:MP ir daudz reiz interesantāks par taviem IV.
Kā tad, uztaisītu IV:MP un SA:MP varētu dzēst ārā, domā, ka visiem ir uber jaudīgi datori un pats vēl teici, ka IV serveri ir miskaste un viņi lago.
Cik esmu dzirdējis no cilvēkiem, kuri ir spēlējuši IV netā, pirmajā brīdī liekas omg, nekas labāks nevar būt, bet kad paspēlē kādu laiciņu, tad apniek.
Pats uzskatu, ka SA:MP ir daudz reiz interesantāks par taviem IV.

- Hustler_Kuzis
- Rakstnieks
- [AoD]Aleksis
- Nelabojams spameris
lai nu ko, bet r3 nav spēlējams! Esmu spēlējis, lagojošs sūds, kad iznāks kautkas labāks, tad varbūt domātu par spēlēšanu.